Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Yogalunch

  5 april 2017

  Lunchträning är ju något av det bästa jag vet. Jag får ett break från allt sittande (står i och för sig mest men ändå) framför datorn, och får ny energi inför eftermiddagens jobb. Löpning gillar jag ju bäst eftersom den också bidrar med frisk luft (för det mesta i alla fall).

  Annons

  Jag blev så glad när jag såg att SATS Bromma, tvärs över gatan från kontoret, har börjat med lunchyoga på onsdagar. Jag bokade in mig direkt – Marie på kontoret hängde med.

  Väntar på yoga med blå tånaglar. De har blivit lite konstiga av löpning och tennis – händer ju titt som tätt att jag får äkta blånaglar.

  Det var riktigt bra yoga, efter uppvärmning körde vi mycket balansövningar. Jag vet att jag någon gång har hört att balansen börjar försämras när vi är runt 40 år. Jag är 50 – men tycker faktiskt att jag har rätt bra balans trots allt – och så vill jag att det ska förbli.

  Förutom balans tränar vi så klart rörlighet när vi yogar. Och mycket annat som jag inte tänker gå in på just nu. Jag älskar rörlighetsövningar där rygg, bröstrygg och axlar är involverade. Det knakar och knäpper och allt känns så där skönt, lätt och luftigt efteråt.

  Trädet är en härlig övning som kräver både rörlighet och balans.

  Bra känsla i kroppen och tanken hela eftermiddagen – jag har redan bokat in mig på passet nästa onsdag. Jag har så länge velat få in en rutin med yoga, men tycker det har varit svårt med tider. Nu viker jag mina onsdagsluncher till yogan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar