Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Vitaminkick 5 och en ridtur

  26 december 2014

  Sovmorgon idag också. Blev inte frukost förrän vid 9. Och idag skötte jag mitt smoothieåtagande och fixade en liten vitaminkick redan till frukosten. God och fräsch, men med en färg som kanske får den kräsmagade att backa.

  Annons
  Godare än den ser ut.

  Godare än den ser ut.

  Vitaminkick nr 5

  2 dl frysta hallon
  2 mandariner
  typ 2 jättestora nävar bladspenat
  4 dl mandelmjölk

  Sen bar det iväg till stallet. Jag skulle rida Trasan idag. Hon spattade loss fullständigt i stallet, så jag började lugnt i ridhuset innan jag kände att jag litade på henne. Sen red vi ut Annika på Amadeus, och jag på Trasan. Hårt och isigt, vilket inte är så kul – så det blev lugn skritt i omgivningarna. Antingen snö, eller en massa plusgrader så att man kan rida ordentligt. Det önskar jag mig.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar