Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Vinn startplatser till Vårruset

  22 februari 2017

  Kämpar du för att komma igång med din löpträning? Du kanske följer programmet som jag la upp i början av förra veckan? Just nu tävlar jag ut 5 startplatser till Vårrusets 5 kilometer som morot till dig som sliter med formen just nu.

  Annons

  Det enda du behöver göra är att mejla ([email protected]) mig en motivering till varför du eller någon du känner vill springa Vårruset. Skriv gärna vilken av Vårrusets 20 orter du vill delta i. Vinnarna presenteras på måndag den 27 februari.

  Som jag ser det är 5 km något de allra flesta kan fixa med lite träning. Och Vårruset med sin härliga stämning och tjejer i alla åldrar och träningsstatus är det allra bästa målet för dig som precis börjat.

  I dag plåtade vi Blossom och Vårrusets nya snygga t-shirt hos duktiga fotografen Sara Arnald. Så kul att jobba med Blossom, hon är ett äkta proffs i studion.

  Dagens team

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar