Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Vinn Malin Ewerlöfs bok – ”Bli en bättre löpare”

  5 mars 2012

  Nu du! Nu ska du få tävla. Gulliga Lina Wijk på Bonnier Fakta har lovat att jag ska få fem exemplar av Malin Ewerlöfs bok ”Bli en bättre löpare” att dela ut till mina bloggläsare. Boken är intressant för dig som är nybörjare och vill komma igång ordentligt, men också för dig som är en van löpare, men vill förbättra dig. Den innehåller allt från träningsprogram, löpskolning och mycket annat.

  Annons

  Malin Ewerlöf har svenskt rekord på 800 meter och 1500 meter. Hon sprang Stockholm Marathon 2005, blev tredje bästa kvinna och Svensk mästare. Vilken tid sprang hon på?

  Skriv en hälsning i kommentarsfältet här nedanför med den tid du tror, eller vet att hon sprang på. De fem första rätta svaren vinner varsin bok. Jag lägger ut vinnarna i nästa inlägg samt meddelar dem via mejl (för att få adressen så att du kan få din bok).

  Här kan du läsa lite mer om boken.

  Lycka till!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar