Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Vi springer, klättrar och simmar

  30 januari 2014

  Det är verkligen speciellt att springa i den Thailändska hettan. Tryckande och tungt, men samtidigt så underbart vackert och skönt.Tyvärr är det riktigt trögt att ladda upp bilder, men en fick jag med. Får fixa en bildkavalkad när jag är hemma igen.

  Annons

  Vi kom hit till Ao Nang i går förmiddag, badade, promenerade på stranden fick lite massage och bara njöt. Vid 17-tiden drog vi på oss löparkläderna och stack ut på en runda. Först ut från butiks- och hotellgatan, sedan ner till stranden. Det var lågvatten så vi sprang bort till ett par öar som man bara kan komma till just då. Sen blev det yoga på stranden i solnedgången, innan vi fortsatte hemåt. Nästan larvigt härligt!

   

  Någon slags yogaövning. Härligt efter svettig löprunda.

  Någon slags yogaövning. Härligt efter svettig löprunda.

  Den här dagen började med en morgonjogg, jag har ju tänkt att springa en runda varje dag. Jag lovar att det går åt Resorb, för man svettas ganska ordentligt i värmen. Sen tog vi båten till Railey Beach, promenerade, simmade i grottan, klättrade och åt en fantastisk lunch. När vi kom tillbaka till hotellet vid sextiden gick Micke ut och kutade igen. Själv satte jag mig vid poolen med en öl och kollade igenom dagens bilder. Synd att det inte funkar att ladda upp, för det var många riktigt fina.

  Nu har vi varit ute och käkat, packat ihop oss och myser på rummet. I morgon bitti blir det tidig frukost sen drar vi vidare till Koh Lipe. Får bli en kvällsrunda i morgon i stället – och det är ju ett ypperligt sätt att upptäcka nya platser. Jag är lite osäker på hur uppkoppling är där nere. Hoppas kunna skriva några till inlägg – annars blir det när vi är hemma igen.
  Kram på er där hemma i kylan!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar