Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Vi som älskar intervaller …

  22 mars 2017

  Det skulle kunna bli en facebookgrupp, ”Vi som älskar intervaller”. Kanske redan finns förresten, måste kolla det … nix, den finns inte. Idag körde vi korta intervaller på bana och det kändes som att alla bara älskade det. Ledare som deltagare. Bara svett och glada miner.

  Annons

  Men innan det blev det såklart lite annan träning. Jag skippade morgonjoggen och hann i stället jobba två timmar innan frukost. Skönt att beta av lite grejer. Sen däremot blev det ett pass body strength – styrketräning i olika stationer nere på stranden. Schysst att det var ett zumbapass på plankan samtidigt då kunde vi ju träna i zumbatakt. Hann med en espresso innan det var dags för nästa pass – core. (stressigt liv det här).

  Body strength gick igenom hela kroppen – riktigt kul.

  I dag har det inte varit riktigt lika varmt och soligt. Den grillade fisken på stranden byttes ut mot rätt trist lunch inne på hotellet. (Frukost och middag serveras i den andra restaurangen på hotellet som är riktigt bra.) Sedan lite vila, lite jobb och så dags för intervaller. Det finns en friidrottsarena bara 2,5 km bort,  perfekt uppvärmningsjoggavstånd. Väl där sprang vi 4x40x4 intervaller. Alltså 4 stycken set med 4 st 40 sekundersintervaller. Ååå, vad kul vi hade. Intervaller är ju det perfekta passet. Man kan ta i som tusan eftersom man vet att man snart får vila. Sen samlar man kraft för att ta i som tusan igen. Efter passet känner sig alla bara galet glada och galet starka. Vilket uppåttjack.

  Delar av gänget på banan i Villa Real


  Idel stora leenden. Ann-Sofie, Jessica, Ulrica, Helena, jag och Carina – några av dagens ledare.

  Ja, sen joggade vi hem till hotellet, duschade , bytte om och tog taxi till Spanien. Där väntade Bengt-Olov (TSM-ledare med hus i Ayamonte, Spanien) med god mat och god dryck. Men först ett glas cava i solnedgången. Alla 24 TSM-ledare var på plats och det roliga var att vi pratade inte löpning på hela kvällen …

  Inga-Sara, Ulrica, Roger Lona, Ann-Sofie, Ann-Sofie (jo de heter så båda två), jag och Hannes.

  Å. Jag önskar verkligen att alla fick möjlighet att åka på en träningsresa. Det är ju så himla kul.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar