Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Tusen nålar. Och en dröm.

  7 maj 2015

  Gick till naprapat-Oskar igår. Nu var det dags för nålar tyckte han. Nålar med ström. Först frågade han om det var ok. Sen sa han: Säg till om du svimmar.

  Självklart ett ja! På båda frågorna. Just nu känns det som att jag skulle göra vad som helst för att få springa igen.

  Annons

  10 långa nålar tjoffades in i höften och runt höftleden. Sen kom strömmen till och benet låg och hoppade helt utan kontroll. Först i 10 minuter. Sen frågade Oskar om jag hade bråttom – han ville att jag skulle ligga en stund med nålarna. Blev nästan 40 minuter. Med ett hoppande ben. Oskar tog en annan patient under tiden, och jag försökte ta en bild – men det var rätt svårt.

  Första gången jag fick nålar

  Första gången jag fick nålar

  Jag svimmade inte. Det gjorde inte speciellt ont varken när nålarna sattes, eller under tiden med strömmen- mest obehagligt. Men jag kände mig rejält mör och hade ont hela eftermiddagen och kvällen. Och jag som skulle ridit – men det gick lixom inte att föra benet utåt, svårt att rida då.

  Nästa tisdag ska jag tillbaka och gå igenom samma procedur. I morgon ska jag ta en liten lunchrunda – det blir knätest nr 4. Får se hur långt jag kommer.

   

  ÅÅÅ. Längtar

  Längtar. Drömmer.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar