Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Tusen medaljer

  30 mars 2014

  Oj vilken perfekt dag för Premiärmilen. Solen sken, det var varmt, löpare i korta tights och linne. Nu är våren här – och sommartiden. Långa ljusa kvällar som lockar till löpning och annat kul.

  Jag missade ju loppet, och därmed medaljen i Köpenhamn igår. I dag däremot har jag delat ut säkert 1000 medaljer. Jag var funktionär på Premiärmilen och stationerad vid målet för att dela ut medaljerna. Bortsett från några rejäla spyor från slutkörda löpare kändes det som ett ärofyllt uppdrag. Du anar inte hur många gånger jag har sagt: Grattis! Bra jobbat! Snyggt sprunget! Kanon! Bravo! Och jag har menat det. Varenda gång. Alla kämpade fantastiskt efter sina egna förutsättningar.

  Annons

   

  Som plåster på såren

  Som plåster på såren

  Micke filmade loppet

  Micke filmade loppet

   

  Enda kruxet med tävlingar är att man blir så himla sugen på att springa. Om du har lite taskig motivation – då kan jag lugnt rekommendera dig att hänga på några lopp. Och vips så har du anmält dig till några lopp, börjat träna och taggat till rejält. Så var det för mig. Jag hade aldrig sprungit längre än en mil. Så kikade jag på Stockholm Marathon, gick hem och anmälde mig och på den vägen är det.

  Här hittar du Mickes film från loppet. Kika på den – den funkar också som en motivationshöjare.

  Förresten, i morgon är det jag som springer. Då håller jag kurs. Bye bye förkylning. Gissa om det pirrar i benen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar