Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  TSM-intervaller med dopp

  21 juli 2016

  Det är ju så kul med intervaller. I dag körde vi långa och väldigt varma intervaller med TSM-Running. Och då finns det inget bättre än att hoppa i plurret efteråt.

  Det var sommaren för två år sedan vi i 1.50-gruppen inledde traditionen med bad efter intervaller. Alltså måste vi planera in plats för intervallerna precis vid vatten. Och då är grusvägen vid Sjöhistoriska Museet helt perfekt. I dag skulle vi springa 3-minuters intervaller. Så vi började vid Källhagen och sprang fram till Greve von Essens väg. 2x3x3 minuter i 4.30 – 4.45 tempo.

  Annons
  Här kommer de farandes - Robban och resten av gänget.

  Här kommer de farandes – Robban och resten av gänget.

  Starkt gäng. Men visst kändes värmen. Och för min egen del kan jag säga att en sen kväll hos Tina på Husarö med träning och vin kändes fint i benen 😉 Sällan har ett bad varit så välgörande – kul att så många hängde med. Vi gick helt enkelt ner till bryggan vid Källhagens värdshus och hoppade i. Varmt. Mycket varmare än ute i Skärgården.

  Åååå - tänk om alla dagar var så här.

  Åååå – tänk om alla dagar var så här.

  Det här måste vi göra om – men nästa vecka är det korta intervaller med TSM. De kör vi på Stadion, vilket är helt jäkla fantastiskt. Vilken miljö. Det blir dock inget bad – men en inplanerad picknick. Jag har sagt det förr, sommarträningen med TSM-Running är det bästa som finns.

  Grym kväll. Nästa vecka kör vi picknick efteråt.

  Ulrica och jag. Ulrica hade lämnat blod igår – vilket kändes rejält i kroppen idag.

  Nu ska jag fortsätta njuta av semestern – på måndag börjar jag jobba igen. I morgon blir en fin dag, bad, lite träning och konsert i Uppsala väntar.

  kram

  IMG_0827 (1)

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar