Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Tre veckor i bubblan

  11 juni 2016

  Jag lever. Har varit inne i jobbubblan i flera veckor inför ASICS Stockholm Marathon. Jag tror aldrig att jag har jobbat så mycket som jag har gjort de här senaste veckorna. Och träningen. Nej. Jag har inte tränat annat än tagit cykeln till jobbet någon dag.

  Annons

  Jag vet att jag brukar säga att det alltid går att hitta tid för träning. Att man mår så mycket bättre och dessutom jobbar bättre om man unnar sig lite träningstid. Men. Ibland går det helt enkelt inte. Och då är det ju bara att acceptera. Handlar det som i mitt fall och en extra tuff jobbperiod som är begränsad till några veckor så funkar, även fast det är trist. För min del har det dessutom varit sonens student med mottagning och annat som hör till.

  Och jag lovar att det är tungt att komma igång igen. Jag tog en extremt lugn lunchjogg i onsdags. Ville testa de nya ledarkläderna för TSM Running som drog igång i torsdags. Jisses, vad tungt det var. I morgon ger jag mig ut igen – hoppas på en bättre känsla då.

  TSM:s ledarkläder från Craft är grymt snygga.

  TSM:s ledarkläder från Craft är grymt snygga.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar