Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Tre dagar kvar till Frankfurt Marathon …

  24 oktober 2013

  … och jag har nästan packat klart. Planet lyfter tidigt i morgon bitti. Och i morgon kväll kommer vi att sitta på en restaurang tillsammans med ett gäng glada löpare. Gissa vad vi kommer att prata om?!

  Annons
  Jag kommer springa i mina Asics DS Trainer. Adidas får följa med ändå - man vet ju aldrig.

  Jag kommer springa i mina Asics DS Trainer. Adidas får följa med ändå – man vet ju aldrig.

  Det mesta känns under kontroll. Pass, startbevis, löparskor, Enervit, Resorb Sport, Garmin – ja, det mesta är nog med. Till och med en klänning faktiskt. Det ska bli så himla skojigt, jag känner att jag kommer att springa och ha det kul, ingen tidspress. Jag ska för guds skull springa en mara, min andra någonsin. Det räcker gott. Mitt enda orosmoln är min känning av hälsporren. Men det är mycket, mycket bättre. I går var jag hos David Felhendler på Access Rehab, duktig sjukgymnast som är specialist på löparskavanker. Han fixade och trixade lite med foten så nu hoppas jag att den håller helt enkelt. Men i mål ska jag. Målgången är tydligen rätt spektakulär 🙂 Tjohooooo

  Aj - håll tummarna för att den här håller sig i schack.

  Aj – håll tummarna för att den här håller sig i schack.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar