Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Transportlöpning är grejen

  21 februari 2017

  Efter min lite misslyckade löprunda i söndags har jag varit extra sugen på att gå ut och springa. Bestämde mig redan i går morse för att jag skulle springa till jobbet idag. Börjar bli lite expert på logistiken omkring.

  Annons

  Var inte helt beredd att vakna till vinterlandskap.

  Alltså. Se till att det finns en uppsättning jobbkläder, ytterskor och jacka på kontoret. Allt måste dit dagen innan eftersom jag inte vill springa med rygga. Nåväl. I går var det 7 plusgrader och skön vårkänsla. I morse när jag vaknade låg det någon centimeter snö och var ett par minus.

  Men det går ju inte att banga en morgonjogg när jag väl gjort mig allt besvär med kläder, skor och sånt. Jag hade till och stoppat in dagens frukost i kylen redan igår. Så det var bara att ta en snabb kaffe, dra på sig kläderna och ge sig ut. Det var slipprigt och halt men funkade rätt bra ändå.

  Skönt att slippa köerna …

  Belöning nr 1 kom när jag började närma mig Brommaplansrondellen (sprang från Norra Ängby) och bilköerna. Rätt skön känsla att springa förbi bil efter bil (även om jag vet att i morgon är det jag som sitter där 🙂 .

  Belöning nr 2 kom när nyduschad och pigg satte mig vid skrivbordet och åt min frukost.

  Belöning nr 3 kom nu – när jag efter dagens arbete packar ihop och inser att jag fortfarande känner mig pigg – trots en rätt hektisk dag med möten, intervjuer och annat.

  Nice. Nu ska jag hem – och är såklart glad att jag igår tog med mig stövlar och jacka till kontoret.

  Bjussar på osminkad morgonjoggsbild.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar