Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Träningsläger i Monte Gordo med TSM Running

  18 mars 2017

  Å. Nu är första dagen i Monte Gordo till ända. Känner mig trött men väldigt nöjd. Varmt, soligt, goda vänner, härliga deltagare och massor med löpning. Kan inte bli så mycket bättre.

  Blev inte många timmars sömn i natt, B och jag satt uppe sent – och klockan ringde 05.15. Men vad gör det när man kommer ner till ett soligt Monte Gordo och nästan 25 grader varmt. Vi började med lunch på stranden, promenad och lite inköp.

  Annons

  Ulrica och jag tog en barfotapromenad på stranden – här blir det morgonjogg i morgon bitti.

  De flesta av ledarna tog det tidiga planet, men rumskompisen Mona skulle komma senare – tillsammans med de flesta av deltagarna. Men trots att vi inte var så många tog vi en skön och lugn löprunda. Det är verkligen en speciell känsla att springa på grusvägarna i pinjeskogen, träden skuggar solen lite lätt och ginsten blommar och doftar som aldrig förr. Och tänk dig att springa i korta tights och linne.

  Eftermiddagslöpning med TSM Running i Pinjeskogen

  Enda gisslet är att jag har ont i halsen – kändes inte helt topp på löprundan. Efter middagen försökte jag mig dock på en gammal huskur. Alla andra tog ett glas vin – men jag. Jag klämde en Whisky.

  Dags att sova. I morgon drar vi igång 7.30 med morgonjogg. Och jo – jag kommer sukta dig med fler bilder …

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar