Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Träningsförbud, eller …

  18 januari 2017

  Jag har fått träningsförbud i fyra veckor. Jo, jag kan ta långa promenader, och lite annan försiktig träning. Men i det stora hela ska jag ta det lugnt. Tur för mig att jag gillar att promenera – annars skulle jag nog bli tokig.

  Annons

  Tänker mig att jag ska försöka ta en timmes promenad om dagen – simma kan ju funka också. Lugnt och snällt mot kroppen. Men löpningen får vänta några veckor. Tennisen likaså.

  I stället för löpning med TSM i söndags - fick jag en vacker Lidingöpromenad.

  I stället för löpning med TSM i söndags – fick jag en vacker Lidingöpromenad.

  Träffade på en lite frusen Häger i Kyrkviken.

  Träffade på en lite frusen Häger i Kyrkviken.

  Hur gör du när du inte får träna. Jag tyckte först oändligt synd om mig själv. Det höll i sig i ett par timmar. Sen. Herregud, det finns ju värre saker som kan hända. Fyra veckor är ju dessutom inte så lång tid. Och jag kan ju promenera, simma och köra lätt styrketräning – inte är det synd om mig. Desto mer taggad, laddad och sugen när det är dags igen.

  Kram

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar