Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Nygammal träning

  9 januari 2017

  De senaste veckorna har jag återerövrat två gamla intressen. Tennis som jag inte spelat på fyra år. Och utförsåkning som jag inte ägnat mig åt på 20 år … Så jäkla kul. Lite som att vara nykär.

  Egentligen undrar jag varför jag slutade, de blev bara så. Desto bättre att jag kommit igång igen.

  Annons

  Jag jobbar tvärs över gatan från Salkhallen, och äter lunch där säkert en gång i veckan. Och varje gång har jag tittat på dem som spelar nere på banorna och tänkt att det ser så himla kul ut. Till slut tog jag en privatlektion. Sen spelade några gånger med B. Och blev fast igen. I morse klockan 7 drog min tenniskurs igång, så nu blir det spel minst en gång i veckan. Dessutom både tror och hoppas jag att jag får med mig B fler gånger. Och kanske några kollegor också.

  Lite lagom slut efter en timmes lektion.

  Älskar färgen på min nya snygga tenniströja.

  Samma B (som ju är en underbar person) lockade med mig till Romme för lite utförsåkning. Fantastiska dagar. Och ja – jag var väldigt ringrostig. Men det var kul ändå. Så nu blir det Åre, Romme igen och igen. Ny utrustning har jag fixat också – den gamla vet jag inte var den tagit vägen (och tur är väl det – my god vad skidorna har förändrats …).

  Fundera lite – du kanske också har något du älskat att göra tidigare, men slutat med av någon anledning. Ta tag i det! Testa igen. All träning är bra träning. Men träningen du längtar efter – den är guld värd.

  Romme i soluppgång.

  Romme i soluppgång.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar