Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Toppar och dalar

  22 februari 2015

  Förra söndagen kände jag mig snudd på hög efter mina 23 kilometer med TSM Running. Trots att jag hade känning av löparknät den sista milen fixade jag att springa. Idag var det omöjligt! Efter fem kilometer började det skava, efter 8 kilometer hade jag en kniv i knät.

  Annons
  Här trodde jag skulle ut på ett härligt långpass ...

  Här trodde jag skulle ut på ett härligt långpass …

  Egentligen vill jag inte skriva just nu. Känns lite deppigt. Jag känner mig pigg, lätt och stark när jag kutar. Så kommer det där förbannade, jädra (sorry) knät och bråkar. Men det är väl så här det är. För många av oss i alla fall. Det gör ont lite då och då. Nu måste jag fundera på hur jag ska bli av med mitt löparknä på bästa sätt. I morgon är det jag som ringer Naprapatlabbet och bokar tid.

  Nog med depp. I onsdags fick vi ett fantastiskt tillfälle att springa i Globen – i anslutning till XL-galan som gick av stapeln dagen efter. Det var en grym känsla att kliva på banan precis när eliten kört sin träning. Och veta att här ska Genzebe Dibaba, Michel Tornéus, Johan Wissman och Angelica Bengtsson göra sitt allra allra bästa bara ett dygn efter oss.

  Cool känsla att hålla i stretchen på Globen. Once in a lifetime-känsla.

  Cool känsla att hålla i stretchen på Globen. Once in a lifetime-känsla.

  Vi värmde upp på banan, sen sprang vi korta intervaller. 2x6x200 m. Och det konstiga är att under dessa pass känner jag ingenting alls i knät. Verkligen ingenting. Kanhända att jag bara ska köra kvalitetspassen ett tag framöver och skippa långpassen. Samtidigt som jag bygger styrka på gymmet. Får se vad naprapaten säger.

  Jag tycker att jag har slarvat lite med bloggen igen. Ett inlägg i veckan är inte bra. Men vissa dagar är det jobb till sent på kvällen – andra känns det som att inget speciellt händer. Minst tre dagar i veckan ska jag skriva, det är bestämt så. Nu ska jag göra som i november – ett inlägg om dagen. Kanske riktigt kort ibland. Men så får det bli.

  Ha en riktigt skön kväll – och till dig som ska på sportlov: njut av ledigheten. Kram

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar