Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Tjejhelg i pisten

  6 februari 2017

  Å vilken härlig helg jag har haft. Två dagar i Romme med goda vännen Jessica. Bra benträning som dessutom är fantastiskt kul. Åk efter åk efter åk. Knappt vi hade tid med lunch.

   

  lifthäng

  En perfekt miniskidresa. Vi drog till Romme tidigt i lördags morse och var där strax efter liftarna öppnade. Körde hela dagen. Fantastiskt att de har alla 30 nerfarter öppna på i princip bara konstgjord snö … Bra fixat – även om jag gillar riktig snö bättre.

  Annons

  När liftarna stängde drog vi till hotellet i Borlänge, bubblade, bastade och åt en fantastisk middag. 10 minuter bara mellan Romme och Borlänge så det funkade utmärkt. I går var vi i backen hela dagen tills vi i princip blev utslängde. Så roligt. Så bra benträning. Och ett alldeles utmärkt sätt att enkelt och relativt billigt få en helg med utförsåkning.

  Woooo, kul med lite vinter.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar