Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Supersmoothie med broccoli

  17 maj 2016

  Broccoli. Mmmm. Vad vore världen utan broccoli?
  Inte lika god, enligt mig.

  Bättre, enligt George Bush.
  Inte lika nyttig, enligt förståsigpåarna.
  Rätt okej enligt min son.

  broccoli

  Jag kom hem sent från jobbet och var helt osugen på att laga mat. Och eftersom jag ändå är i smoothietagen som du säkert vet så blev det en smoothie. Var helt klar över att jag ville ha broccoli som huvudingrediens och började fundera på vad jag skulle ha till. Apelsin kanske? Insåg sen att jag inte hade någon färsk broccoli som jag trodde. Men fryst borde väl funka …  För broccoli ville jag ha – den innehåller ju allt en trött liten människa kan behöva som A-vitamin, C-vitamin, vissa B-vitaminer, E- vitamin och järn. Finns dessutom forskning som visar att broccoli är ett viktigt vapen i kampen mot cancersjukdomar via kosten.

  Annons

  Till två glas tog jag:

  Broccoli with mint & bubbles

  Rätt rejält med fryst broccoli (sorry om jag är lite luddig och oprecis)
  2 apelsiner
  2 dl bubbelvatten
  2 äggvitor
  1 msk super greens mix från Renée Voltaire (spirulina, vetegräs och mynta)

  En hel middag i glaset

  En hel middag i glaset

  Galet god.
  Tråkigt nog så tröttnade blendern på alla smoothisar. Den sa upp sig. Gick sönder. Och gjorde mörkt i hela lägenheten.

  kram

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar