Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Sugen på äventyr

  5 oktober 2014

  Vilken helg. Det är otroligt fascinerande att se alla Tjur Rusets deltagare när de kommer i mål. De har slitit som djur ute på banan, de är skitiga eller rättare sagt, nästan helt doppade i lera. Ändå har i princip alla stora leenden både ute på banan och när de korsar mållinjen.

  Annons

  Igår satt fotografen Ryno och kikade på sina bilder. Blicken fastnade på en tjej där man bara såg ett huvud som guppade runt i en sjö av lera. ”varför gör de det här” frågade Ryno. Här kan du se bildspelet från dagens lopp.

  Gyttjebad

  Gyttjebad

  Kan det vara så att Tjur Ruset är en utmaning utöver det vanliga. Och att vi i våra rena, välstädade och tillrättalagda liv längtar efter att få kötta lite, skita ner oss lite. Sen finns det så klart en skala på var vi sätter gränsen. Det är så coolt när man ser par, vänner och gäng som gör det här tillsammans. Väntar in varandra, för att springa i mål vrålandes, lyckliga, hand i hand.

  Har du något äventyr som du ser fram emot? Någon riktig utmaning? Vi behöver ju utmaningar av olika slag – de får oss att växa, att utvecklas, att gå vidare och vidga våra vyer. Intressant och spännande och något att fundera på lite då och då. Undrar vad jag ska planera in för äventyr …

  Hmmm, undrar om jag skulle fixa Tjur Ruset - jag som fryser. Nästan hela tiden.

  Hmmm, undrar om jag skulle fixa Tjur Ruset – jag som fryser. Nästan hela tiden.

  Just det, jag har inte kunnat se TV4:s sammandrag från Tjur Ruset. Jag var rätt säker på att det skulle ligga på TV4 Play, men det gör det inte. Jag både vill och inte vill se mig själv i TV. Lite otäckt. Pappa sa att det var bra, men han är ju lite partisk 🙂

  I morgon börjar en ny arbetsvecka. Men inte vilken som helst. Micke och jag åker till Chicago för att sälja in ASICS Stockholm Marathon på mässan för Chicago Marathon. Vi åker på torsdag morgon och kommer hem tisdag. Extra kul blir det eftersom flera vänner är där och springer.Och ja, jag bloggar varje dag, det har jag ju lovat.

  Jag bara måste avsluta med ett klipp från Bugsy Malone. Den utspelar sig i Chicago. Jag var 10 år och fullständigt uppslukad.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar