Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Sporrande med träningsprogram

  28 januari 2017

  Oavsett om du vill komma igång i träna, tränar regelbundet eller kanske till och med varje dag kan du ha nytta av träningsprogram. Det är oftast både kul och motiverande.

  IMG_5298

  Visst längtar man efter de där soliga träningspassen utan mössor, vantar och annat som bara är i vägen.

  Jag går igång på träningsprogram, blir sporrad av dem. Sedan följer jag dem sällan slaviskt. Jag går efter dagsform och humör – men hämtar inspiration och tips. Periodvis har jag försökt att följa ett program rätt tight och då märker jag ju faktiskt snabba resultat. Och de vänner jag har som följer sina program till punkt och pricka de blir vad de tränar, vilket ju är helt logiskt. Snabbare, starkare eller smidigare.

  Annons

  Känns löpning oöverstigligt – då har du ju verkligen nytta av ett träningsprogram. Nu när våren är på g (det kändes så när jag vaknade i morse i alla fall) tänkte jag att det är snart är dags för ett kom-i-gång program som jag brukar köra här på bloggen varje vår.

  Jag hoppas du vill komma igång med din löpträning tillsammans med mig. Du följer ett femveckors träningsprogram där målet är att du i slutet kan springa dina fem kilometer utan att behöva gå. Vad sägs om det. Jag publicerar programmet under vecka 6. Måndagen den 13 februari drar vi igång.

  Vi kanske kan springa Vårruset tillsammans – som en slags avslutning. Jag kommer tävla ut 5 platser till Vårruset under de närmsta veckorna – så håll koll på bloggen.

  Om kärlek var ett par skor. Då skulle kärleken så ut så här.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar