Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Sol, värme och kärlek

  28 maj 2017

  Vilken helg vi har haft. Vilken värme. Visst är det ändå lite konstigt med de här vädersvängningarna och temperaturskiftningarna vi har haft de senaste veckorna. Men jag klagar verkligen inte när det går åt rätt håll – som det ju har gjort nu i helgen.

  Annons

  Jag får erkänna på en gång, det har inte blivit så mycket träning för mig den här helgen. Jag har haft viktigare saker för mig. Haft en supermysig helg med Bengt. Cyklat, solat, picknickat, fixat i trädgården (bland annat planterat hallon – mums) Och så det allra viktigaste. Vi har förlovat oss. Jag har  träffat en man som har allt det jag har saknat. Det känns stort och fint – och svårt att skriva om utan att det låter klyschigt. Så jag nöjer mig med att skriva att jag är väldigt väldigt glad och lycklig.

  Nyförlovade på picknick.

  Men visst vi har ju cyklat, och röjt rejält i trädgården, grävt, planterat, burit jord, kvistar och allt möjligt. Alltså, både lite kondition och styrka. Så det blev ju faktiskt träning.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar