Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Soft runda med Hoka

  17 juli 2016

  Jag har rätt många löparskor. Vänner som inte springer tycker det är galet – men det är ju de små nyanserna som gör det. Följsamhet, passform, vikten, ljudet. Ja, ljudet – det är ju så mycket viktigare än man tror.

  Annons

  Kom hem i går kväll efter en skön vecka i Skåne. Egentligen hade jag sett fram emot långpass med TSM idag – men så ringde de från Folkhemmet och sa att de skulle komma med möbelleverans mellan 10 och 12. Inget TSM. Istället nya möbler. Sen drog jag till Arninge för att köpa tapetklister, smet in lite hastigt på XXL och kom ut nästan lika hastigt med ett par Hoka One One

  Testar mina Hoka One One Clifton 2.

  Testar mina Hoka One One Clifton 2.

  Mina vanliga långpasskor, ASICS DS Trainer, har kört med dem i flera år, funkar int längre. Den senaste modellen är styv och låter fult när man springer. Klappklappklappklapp. Jag avskyr det där ljudet – det ska inte låta när man springer. Har varit nyfiken på Hoka ett längre tag – men tycker de är så grymt fula…

  Det konstiga är att de här stora och klumpiga skorna var löjligt följsamma och smidiga. Och väger bara 203 g – de ser ju ut att väga minst ett kilo …  Sprang min lejonrunda på 10 kilometer nu i kväll och Hoka kändes bra hela rundan. Kanske en ny långpassfavorit. Hur som helst – det är alltid kul med nya skor.

  Sen blev det lång och skön stretch ute på tomten. Jag bor i lägenhet men vi har ett stort parkområde som hör till huset, superskönt – speciellt eftersom jag inte har någon balkong.

  Perfekt löparväder. Sådär så att man bara vill fortstätta ...

  Perfekt löparväder. Sådär så att man bara vill fortstätta …

  Skönt för ryggen efter gårdagens bilkörning.

  Skönt för ryggen efter gårdagens bilkörning.

  I morgon bitti blir det cykelrunda tror jag.
  Sov gott. kram
  Kristina Rosenberg

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar