Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Smoothie med tomat …

  6 maj 2016

  Tidig morgon. Tänkte bara slänga i mig något snabbt, läs smoothie, dra på mig träningskläderna och ta cykeln till jobbet. Aaaah. Fantasin tryter …

  … men i min tomatskål på bänken (du vet väl att tomater ALDRIG får ligga i kylen) ligger 3 övermogna tomater. Ok, jag testar. Slänger i 3 tomater, en bit röd chili och en skvätt vatten i blendern. Voilà.

  Annons

  Betyg. Lagom god 😉 Men nu har jag fått i mig något i alla fall. Nu tar jag cykeln till jobbet. Ha en fin dag.tomatsmoothie

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar