Annons
MENY
  • Ämnen
  • Om
  • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

    Annons

    Smoothie med tomat …

    6 maj 2016

    Tidig morgon. Tänkte bara slänga i mig något snabbt, läs smoothie, dra på mig träningskläderna och ta cykeln till jobbet. Aaaah. Fantasin tryter …

    … men i min tomatskål på bänken (du vet väl att tomater ALDRIG får ligga i kylen) ligger 3 övermogna tomater. Ok, jag testar. Slänger i 3 tomater, en bit röd chili och en skvätt vatten i blendern. Voilà.

    Annons

    Betyg. Lagom god 😉 Men nu har jag fått i mig något i alla fall. Nu tar jag cykeln till jobbet. Ha en fin dag.tomatsmoothie

    Dela
    Tweeta
    Maila
    Kommentera
    artiklar | recept

    Hälsoverktyg
    Stressa mindre
    Kaloritabell
    Motionstabell
    Räkna ut ditt BMI
    Räkna ut ditt kaloribehov
    Räkna ut din midja / höftkvot
    Ner i vikt - tjänster
    Onlinekurser för nya vanor
    Veckans meny
    Nyhetsbrev

    Laddar