Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Skotest på Alla Hjärtans Dag

  14 februari 2017

  Känner att jag vill börja dagen med att önska alla bloggläsare en fin Alla Hjärtans Dag. En dag jag faktiskt inte brukar fira på något särskilt vis – vet dock att det är en viktig dag för  många. Så gör något bra av den. Det ska jag.

  Annons

  Min arbetsdag består av mängder med möten – och däremellan ska jag försöka skriva några artiklar. Det jag verkligen ser fram emot är att få testa de här godingarna som är med i Sveriges största skotest 2017. Nike Lunarepic 2.0. Igår gick jag omkring i dem på jobbet hela dagen och kände: Hur sköna får ett par löparskor vara egentligen??? Idag ska jag ut på luchen och testa dem på riktigt. Återkommer med första uttalande senare idag.

  Blir en löprunda med de här på lunchen. Snygga eller hur! Nike Lunarepic 2.0 Flyknit.

  Hoppas självklart att du får någon slags träning idag. Och du som tänker följa mitt nybörjarprogram … du har ju fått bästa starten. Att starta på Alla Hjärtans Dag är ju helt perfekt – det här är ju något du gör för ditt hjärta.

  kram

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar