Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Skolbuss, mässjobb och party

  12 oktober 2014

  Upp med tuppen i morse. Sedan en alldeles fantastisk frukostbuffé här på hotellet innan vi drog vidare till mässan. Vi hittade en gratisbuss i går som gick från mässan till Millenium Park. Samma buss tog vi i morse tillbaka till mässan. En gammal skolbuss, gul och fin.

  Annons
  Bussen som tog oss till mässan.

  Bussen som tog oss till mässan.

  10 timmar blev det på mässan idag. Och sen lovar jag att jag var glad att jag inte ska springa maran i morgon. Grym trötta och stumma ben och fötter efter att ha stått på betonggolv en hel dag. Men riktigt kul har det varit. Många har besökt mässan, och många har varit sugna på Stockholm Marathon. Här, i dessa trakter är det många som har släktingar, en mormor, farfar eller farfarsfar som kommer från Sverige. Och väldigt många vill åka till Sverige. Ett helt gäng har velat anmäla sig här på plats, men vi  har varit tvungna att hänvisa dem vidare till hemsidan.

   

  Många besökte vår monter idag.

  Många besökte vår monter idag.

  Anders Forselius som har sprungit hur många marton som helst runt om i världen, kom förbi vår monter i dag och den den här bilden på Micke och mig.

  Anders Forselius som har sprungit hur många marton som helst runt om i världen, kom förbi vår monter i dag och den den här bilden på Micke och mig.

  När mässan stängde klockan 18 var vi så himla trötta och åkte direkt till hotellet med våra grejer. Vi hade blivit bjudna på ett ”utsällarparty” i Milleniumpark under kvällen. Och trots trötthet bestämde vi oss för att åka dit – och det var ett lyckodrag. Vi bjöds på gott vin, supergoda sötpotatisstripes, små miniburgare och trevligt sällskap. Nu är klockan strax över 22 i här i Chicago, och snart släcker vi lampan, ja, Micke har faktiskt redan somnat. Vi ska upp tidigt, starten går 7.30, och då ska vi vara på plats. Otroligt kul ska det bli att se loppet i morgon. Lycka till Gylle, Abbe, Ken, Michael, Kristina och alla andra jag känner som springer i morgon. Vi kommer heja som bara den, sen hoppas jag att vi ses.

  Från "utställarpartyt" med en Pinot Noir. Här tillsammans med kollarna från tidtagningsföretaget MyLaps

  Från ”utställarpartyt” med en Pinot Noir. Här tillsammans med kollarna från tidtagningsföretaget MyLaps.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar