Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Skit i motivationen

  7 februari 2017

  På väg hem från jobbet. Det var kallt, mörkt och allmänt omysigt ute. Jag hade tänkt gå ut och springa en runda – den första på en vecka. Var nära att kapitulera, men så kom jag på mitt gamla knep. Tänk inte – gör det bara.

  Annons

  Eller knep och knep. Det är bara att bestämma sig för att egentligen inte gå in. Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra på mig löparkläderna – och sen var det ju bara att göra det. Klädde mig medvetet lite för varmt – idag var en sån dag när jag hellre sprang och svettades än blev kall om rygg och nacke – avskyr det.

  Månsällskap på kvällens sköna löprunda

  Hur gör du när du känner dig trött och frusen men ändå vill träna. Man kan ju tänka sig löpband på gymmet – eller annan träning för den delen. Helt okej, men ibland vill jag ha lite luft. Dessutom fick jag sällskap av vackert månsken. Lagom lång runda så här en tisdagskväll. 6 km längs Lidingövägarna.

  Det har väl aldrig hänt att jag har ångrat en löprunda efteråt. Tvärtom. Livet blir enkelt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar