Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Sightseeing by swimming

  30 juni 2017

  Blått hav, eller kanske snarare turkost. Vackra vitkalkade hus, 34 C, och en vidunderlig klippig och bergig natur …

  Klostret utanför Folegandros Chora


  Har packat upp löparskorna bara en gång på en hel vecka, och de får  ligga kvar i rygganett tag till. De här storslagna öarna i Kykladerna är helt enkelt inte gjorda för löpning. Även värmen är lite för tuff – trots tidig morgon. Simning däremot är ju ett måste. 

  Annons

  Simning både för svalka och motion. Och för att det är ett fantastiskt sätt att uppleva de här öarnas grottor och klippformationer. Även om det i går blev lite väl strapatsrikt med strömmar som gjorde att det tog tiiid och kraft att ta sig tillbaka till stranden. 


  Milos och Folegrandos so far. På söndag reser vi vidare – meddelar senare vart vi tar vägen. Kan hända att löpningen får vänta tills vi kommer hem. Men igår blev det i alla fall en vandring upp till klostret (översta bilden) Kanske en av mina vackraste promenader.

  Vandring i solnedgången – galet vackert.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar