Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Sen träningsrunda vs mysigt soffhäng?

  18 maj 2016

  Å, i dag fick jag verkligen kämpa med mig själv. Skulle latmasken vinna? Nej, jag kan nog förresten inte kalla mig för latmask trots att jag helst av allt ville slänga mig i soffan.

  Jag jobbade sent både i måndags och i går. 14 timmars arbetsdagar gjorde att jag fick ställa in planerad träning. I går hann jag i och för sig med ett 30 minuters styrkepass på lunchen. Alltid något. I dag stack jag lite tidigare från jobbet- eller ja, allt är relativt. Åkte hem strax före åtta, efter 12 timmars jobb.

  Annons

  På vägen hem tänkte jag på mitt träningsprogram mot Lidingöloppet och Chicago Marathon – att det var synd att jag skulle tappa styrfart redan andra veckan. Men nej – jag orkade inte, ville bara sätta mig i soffan med en kopp te. IMG_5867

  Det blev till slut ett träningspass. Gick ut precis innan det började mörkna och sprang 6, 5 km progressiv distans – inte långt, men väldigt välgörande. Och hur skönt känns det inte nu.

  Nu sitter jag betydligt nöjdare i soffan med en svartvinbärssmoothie, pepparmintte och härligt doft-/massageljus. I stället för stearin blir det en väldoftande olja som man kan massera in på torr hur. Skönt. Nu luktar hela jag som en tonkaböna 😉

  smoothie

  Smoothie med svart vinbär, havremjölk, 1 tsk honung, ägg och proteinpulver (naturellt). Mums.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar