Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Semester på paus

  9 juli 2016

  Men hörrni. Vet ni vad som händer när man har jobbat mycket och sen chockar hela systemet med lite vila. Lite semester. Jo. Halsont. Feber. Du har nog varit där du också.

  Måndag, tisdag och onsdag. Ljuvliga dagar. Vaknade i torsdags morse med halsont. Fick ställa in TSM-träning. Samma sak i fredags. Fick ställa in mtb-runda med Katarina. Åkte i stället  in till kontoret i några timmar och jobbade. Åt lunch på sjöpaviljongen. Och vips. Frisk.

  Annons

  I går kväll tog jag årets första dopp. Edith och jag åkte till stranden på Södergarn. Kvällssol och alldeles folktomt. Pinade oss ner i det kalla vattnet – simmade några snabba simtag. Sen satt vi på bryggan och njöt. Länge.

  Kvällsdopp vid Södergarn

  Kvällsdopp vid Södergarn

  Idag har varit känslosamt. Jag skjutsade Axel (min son) och Noa (kompis) till Centralen och vinkade av dem när de åkte iväg på tågluff i Europa. Jag vet inte varför det kändes så starkt. Kanske för att de här killarna träffades för första gången när de bara var två månader – och sen dess har de varit kompisar, ibland tightare, ibland mer på avstånd. Nu 19 år senare åker de iväg. Och jag och Noas mamma Jessica, vi sitter här hemma med resfeber …

  Killarna på väg. Axel är kepskillen.

  Killarna på väg. Axel är kepskillen.

  När jag lämnat killarna gick jag hem och tapetserade. Sen blev det en skön långpromenad i åska och ösregn. Å, vad jag älskar de här sommarregnen. Doften som blir intensivare än någonsin. Kläderna som blir genomblöta utan att man fryser. Himlen som plötsligt lyser upp, och marken som nästan vibrerar av kraften. Sen, när man kommer hem – då smakar det gott med ett glas iskall Sauvingon Blanc.

  Skogspromenad i sommarregn

  Blixt och dunder. Ösregn och Sauvignon Blanc.

  I morgon drar vi på road trip. Edith och jag. Självklart med träningskläderna nedpackade.
  kram

   

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar