Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Riga utan mara

  16 maj 2015

  Vi bokade in den här resan redan i julas. Eftersom jag inte kan springa maran i Stockholm, så letade jag efter en annan som rätt nära i tiden. Riga Marathon. 

  Nu är jag här i Riga. Men nån mara blir det ju inte … Men jag känner mig rätt nöjd ändå. Jag får ju heja på Micke och Magnus som ska springa halvmaran (startar samtidigt som maran)IMG_1567.JPG

  Annons

  Vi gick i land i Riga vid 10-tiden i morse. Gick till hotellet och sen vidare till Expot – jag hämtade ut nrlappen trots att jag inte ska springa, för då fick  jag en fin ryggsäck.

  Sen blev det sightseeing. Öl. Och mat.
  Riga är verkligen fint. Men kallt. Ser fram emot morgondagens hejande, och tänker njuta av att vara publik. Men tankarna går redan till Berlin. Det känns bra att ha ett lopp att se fram emot. Att planera för. Det där med att leva här och nu, det låter ju bra i teorin, men funkar rätt dåligt i praktiken. Eller vad tycker du?

  IMG_1577.JPG

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar