Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Ridlektion med platt fall

  25 oktober 2014

  Äntligen, äntligen. Idag skulle jag rida för första gången på en månad. Först var det TjurRuset, sen var det Chicago, och förra helgen TSM Runnings ledarutbildning, som höll mig från stallet. Men äntligen. Som jag längtat.

  Annons

  Fick en ny häst idag. Miromiz, en rätt liten häst, kanske 1.55. Och jag som gillar stora hästar. Nåväl, en selfie skulle vi ta ändå, Miromiz och jag. Grymt svårt att ta selfie med häst, deras huvuden får liksom inte riktigt plats – och Miromiz var inte riktigt med på noterna.

  Kapad lite här och där.

  Kapad lite här och där.

  Vilken snygging

  nåja …

  Men hur gick det då? Inget vidare faktiskt. Miromiz började hosta efter bara två minuter. Inte någon finhosta där inte. Efter en kvart var jag tvungen att avbryta lektionen, ta in honom i stallet och lägga på ett värmande täcke. Hoppas han kryar på sig stackarn. Ja – så blev min första ridlektion på en månad. Totalt misslyckad.

  Men, jag har riktigt roliga och spännande grejer på gång på hästerifronten. Berättar mer om det på måndag tror jag. Nu längtar jag efter morgondagens Run Off med TSM Running. 9.30 kutar vi iväg, sen blir det spännande föreläsning med Mustafa Mohamed.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar