Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Pappersnäsdukar, ljudböcker och abstinens

  23 mars 2014

  Fy fasen vad trist. Hela helgen har jag snörvlat och hostat och trots det underbara vädret har jag inte tagit en enda löprunda. I stället sitter jag hemma och kollar på fb och ser alla vänner som lägger upp sina fantastiskt underbara och alldeles ljuvliga rundor. Avis. Nej, inte jag inte!

  Annons

   

  Så här mysigt hade mina kompisar det utan mig tidigare idag. Inte konstigt att man blir avis.

  Så här mysigt hade mina kompisar det utan mig tidigare idag. Foto: Micke Sjöblom

  I går låg jag i någon slags dvala hela dagen. Idag har jag ändå lyckats städa lite, rensa i källaren, slänga prylar och fixa lite med papper och sånt. Hela tiden med Sofie Sarenbrantds bok Andra Andningen, som utspelar sig under Stockholm Marathon 2012,  i lurarna. Riktigt mysigt. Storytell, och möjligheten att ladda ner böcker i mobilen är min senaste grej. Det tar mig 40 minuter att åka till jobbet i Alvik – den tiden bara flyger fram när jag lyssnar på en bok. För mig är det här en fantastisk möjlighet. Tidigare i livet har jag läst mycket – riktigt mycket. Jag har också 60 (gamla) poäng i litteraturvetenskap – och en halvfärdig magisteruppsats, men så plötsligt fick jag så mycket omkring mig så lusten, eller kanske snarare orken att läsa försvann. Jag älskar Storytell – det känns som att jag får littteraturen tillbaka. Och där finns massor att välja på – jag lyssnar just ju även på Kanada av Richard Ford. Gillar dem båda – jag läser gärna flera böcker samtidigt. Tipsa gärna!

   

  Ond bråd död under Stockholm Marathon 2012

  Ond bråd död under Stockholm Marathon 2012

   

  Ok, det var en liten parantes – egentligen handlade det här om att jag är förkyld, och inte kan springa, och att jag känner mig lite grinig. Det är liksom inte första gången det här året. Och jag som aldrig brukar vara förkyld eller sjuk. Vad är det för fel? Det värsta är att det pirrar så i benen, jag vill verkligen ut och springa. Jag vill springa fort, jag vill ta ut mig helt. Jag vill, jag vill, jag vill. Tror det är abstinens!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar