Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  På hästfronten – lite nytt

  27 oktober 2014

  Jag hintade ju förra veckan om att det kanske skulle hända något nytt på hästfronten. Idag har jag varit och provridit en häst för att bli medryttare. Ojojoj, vilken kille. Amadeus. 174 cm hög. Underbar trav, fantastiskt galopp – och visst fick vi till några galoppombyten också.

  Annons

  Tanken är att jag ska rida Amadeus två gånger i veckan – vi ska komma överens om dagar och lite annat, men om allt går vägen är jag snart ”med häst”- och då lägger jag ner lektionerna på ridskolan till våren. Jag sticker ju till New York på torsdag och är borta i nästan en vecka, så innan dess händer inget i alla fall.

  Jag var helt uppslukad idag i stallet, så jag glömde att fotografera. Dessutom var det säkert för mörkt på ridbanan. Men här är en bild på Amadeus med sin ägare, och Trasan, en häst i stallet. Amadeus är den bruna till höger.

  Amadeus till höger.

  Amadeus till höger.

   

   

  Oldenburgar heter rasen. Tyskt varmblod

  Oldenburgar heter rasen. Tyskt varmblod

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar