Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Omplanering i sista stund

  21 april 2017

  Ibland blir det inte som man tänkt sig. I går var jag otroligt taggad för att köra intervallstege med TSM … Jag älskar intervallstege, det är mitt allra bästa pass. Men så var jag tvungen att tänka om.

  Annons

  Jobbet pockade på, och eftersom jag ville slippa jobba så mycket i helgen bestämde jag mig för en jobbkväll helt enkelt. Blev kvar på jobbet rätt sent, men tog en träningspaus – men på nära håll. Rätt bra att ha Sats tvärs över gatan. Det blev 30 minuters konditionsträning och 30 minuter med olika styrkeövningar. Sen kändes det rätt okej att gå tillbaka till jobbet.

  Tränar rumpan i en maskin som egentligen är för insida lår. Funkar toppen att stå på knä och pressa in fötterna istället. Testa. Superbra övning mot löparknä om det är rumpa och höft som spökar.

  Ser du grönskan. Vilka vårkänslor!!!

  Det fick bli ett löppass idag istället. Blåsigt men soligt och väldigt mycket vår i luften.

  Det kan ju vara lätt att komma ur fas när man måste ställa in en träning, därför blev det här ändå en bra lösning för mig. Hur tänker du – är du flexibel med ditt träningsschema, eller håller du det till punkt och pricka?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar