Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  … och nästa helg är det Lidingöloppet.

  21 september 2014

  Helgen lider mot sitt slut. Riktigt skön har den varit, och jag var på väg att skriva att jag har haft en jobbfri helg – den första på länge. Men det stämmer inte helt. Skön har den varit i vilket fall som  helst.

  Annons

  I fredags kväll var det Markus Krunegård på Grönan, och det kan man ju inte missa. Fick med mig Micke vilket var tur – annars hade jag varit äldst på Grönan …

  Sen var det äntligen dags att rida igen. Numera  drar jag ju på mig ridstövlarna varje lördagmorgon och promenerar till Stockby Ridskola som ligger max 10 minuters promenad från mig. Perfekt tid, perfekt avstånd. Och precis som förra lördagen fick jag lilla Santina. Hon är nog bara precis över ponnygränsen. Kanske 1.50 i mankhöjd. Känns pluttigt efter Pajas som jag red tidigare som kan stoltsera med närmare 1.70 i mankhöjd.

  Santina och jag efter lektionen.

  Santina och jag efter lektionen. Hon ser helt slut ut 🙂

  Sen promenixade jag hem, svidade om och grillade korv med mina trevliga grannar. Vi hade trädgårdsdag i föreningen och jag timade lunchen och fikat bra.

  Enda kruxet med den här helgen är att jag blev smärtsamt medveten om att min form är rätt usel inför Lidingöloppet. Kände mig rätt kaxig i morse när jag skulle ut och kuta. Pigg och stark. Men jäklar i min lilla låda. 15 km i Lidingöloppsspåret och jag var helt slut.

  Hemma vid grinden kände jag mig stark - om än lite morgonmosig.

  Hemma vid grinden kände jag mig stark – om än lite morgonmosig.

  Pustar på Grönsta Gärde - där uppbyggnaden inför nästa veckas lopp nästan var klar.

  Pustar på Grönsta Gärde – där uppbyggnaden inför nästa veckas lopp nästan var klar.

  Hem och fika, äggmacka, duscha, tvätta håret. Sen iväg till Mornington Hotel i Bromma för att snacka med B.A.B.Y. Runners Team om Vår Ruset. De kör gratis löpträning för tjejer på ett antal orter runt om i Sverige. Perfekt för dig som ska springa Vår Ruset. De berättade om sin träning, jag pratade om Vår Ruset. Så lite jobb blev det allt i dag – även om det var riktigt kul att träffa de här entusiastiska tjejerna.

  Tjejerna som kör löpträning för B.A.B.Y. Runners Team hade en work shop i Bromma.

  Tjejerna som kör löpträning för B.A.B.Y. Runners Team, bland annat Emma Eklund från Biggest Loser 2013.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar