Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Nästa år blir det party av klass …

  25 april 2015

  Förra fredagen blev jag inspirerad av Hillevi Wahl. Jag intervjuade henne. Och utan att hon visste det fick hon mig att bestämma mig för en grej som jag funderat på lite då och då. Ja, en gång var jag och några vänner till och med på g. Men så blev de skadade.

  Annons

  Hillevi fyller 50 i år. Det firar hon med att springa 50 lopp. Nästa år. 2016. Då är det min tur att fylla många år och det bör man ju fira med dunder och brak. Jag firar med att göra klassikern. Har precis gått in och anmält mig till Öppet Spår, söndagen den 28 februari. Det blir första loppet. Sen följer Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet. Det är lång tid kvar – men halva tjusningen är att planera, eller hur.

  Jag tror och hoppas att jag har fått energiknippet H med mig på kalaset. Träna med mig du också, det kommer bli superkul!

  Träna längdskidåkning …

  ajajaj

  ajajaj – det blir till att träna

  Cykling

  Precis framme i Alvik

  ok, här har jag cyklat 15 km – mara 28,5 kvar så har jag gjort en Vätternrunda

  Simning. Brrr

  Jag blev nästan chockad av hur varmt det var. Inte var det här svalkande inte. Måste varit minst 25 grader i plurret.

  3 km, varav 1 motströms. Får lov att skaffa våtdräkt

  Backträning

  Ja, då är det bara 700 meter backe kvar x tre

  Abborrbacken, Karins backe och de andra. Det blir tufft. Här tränar jag i Ullnabacken.

  Hoppas jag har lyckats inspirera dig. Tänk inte för mycket – på det bara. Och du, ha en riktigt trevlig lördagkväll. Kram

  Bild från Women's Health Halvmarathon idag. Foto: Henrik Pehrsson

  Bild från Women’s Health Halvmarathon idag. Foto: Henrik Pehrsson

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar