Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Mot Vansbrosimningen 2014

  1 april 2014

  Nej, nu får det räcka. Ingen mer förkylning på flera år tack. Nu är det dax att sätta fart på träningen, jag blir nervös av det här – jag har löpargrupper att sköta, jag har egna mål att träna inför. Nu kör jag!

  Annons

  I går mjukstartade jag efter förkylningen med lite lätt jogg med löpargruppen i Hornstull. Det verkar funka, hostan har inte blivit värre – snarare bättre. I morgon blir det träning med gänget från PWC i Täby, och på torsdag mitt älskade TSM.

  Men nu är det ju inte bara löpning jag tänkte ägna mig åt. Du kanske minns att jag för några veckor skrev att jag ska simma Vansbrosimningen. Känner mig lite wild and crazy som hoppade på den här grejen. Jag fick ju en förfrågan från Swebus att vara deras bloggambassadör inför Vansbrosimningen. Och vad har Vansbro och Swebus ihop kanske du undrar. Jo, Swebus ordnar speciella bussresor till Vansbrosimningen eftersom det är knepigt att ta sig dit på annat vis. Tåg går inte – och bil, visst – men det är nästan omöjligt att hitta parkeringsplats. Jag vet inte hur många som besöker Vansbro under dessa dagar – men många är det!

   

  Kanske en sån här

  Kanske en sån här

  Eller en sån här

  Eller en sån här

   

  Och min del då. Jo, jag ska blogga om min träning inför Vansbro. Dessutom ska jag blogga om bussresan dit. Det enda jag vet än så länge är att jag åker från Stockholm, simmar och åker hem – allt under samma dag, söndagen den 5 juli. Jag tycker att hela den här historien är väldigt spännande. En riktig utmaning faktiskt. Dessutom fick jag vara med i ett nyhetsbrev, vilket jag nog aldrig varit tidigare. Det känns stort. Jäklar, nu måste jag sätta igång med lite simträning. Jag menar – jag vill ju inte komma sist i mål. Dessutom tror jag att simningen blir ett fint komplement till löpningen. En våtdräkt står högt på önskelistan just nu. Dräkterna ovan är från LeWa Sport. Vad tycker du – vilken är snyggast. Jag har min favorit!

   

  Förresten, finns det någon annan rookie out there som ska till Vansbrosimningen den 5 juli – hojta till!

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar