Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Mot nya äventyr med ny våtdräkt

  14 augusti 2016

  Äntligen har jag skaffat mig en våtdräkt. Hämtade ut paketet på posten i eftermiddags och stack direkt till Södergarn här på Lidingö för att testa. Det var absolut första gången jag satte på mig en våtdräkt. Lite märklig känsla, men grymt skönt att kunna ligga i och simma utan att frysa.

  Annons

  Badplatsen vid Södergarn

  Så skönt att jag var alldeles ensam vid Södergarn. Det var visserligen många båtar som åkte förbi, men ingen annan människa på stranden. Simmade lite fram och tillbaka – bara några hundra meter, mest för att få grepp om känslan. Åååå vad jag gillade det.  Satt kvar en stund och bara njöt i solen. Sen åkte jag hem och anmälde mig till en crawlkurs.

  Det var faktiskt inte det lättaste att hitta en kurs för nybörjare. Eller rättare sagt, det finns massor med kurser men alla var fullbokade. Alla vill lära sig crawla verkar det som. Hittade till slut en via Trampolin, vid Oasen (bakom DN-huset). Kursen drar igång i oktober, så fram till dess får jag ägna mig åt bröstsim. Men det vore rätt coolt att sticka iväg och simma nån gång i veckan så länge vädret tillåter.

  Vad ska jag med ”crawlet” till då. Jo, nu ska planeras swimrun, triathon och lite annat. Känner mig mer och mer sugen på att testa Ironman 7.3 Jönköping nästa sommar. Det är många som har pratat sig varma om loppet som jag tror gick för första gången i år. Spännande hur som helst med lite nya äventyr. Det enda problemet är att få tiden att räcka till. Men när jag känner så brukar jag intala mig att det är ju förbaskat bra att man har grejer man vill göra. Motsatsen skulle ju vara rätt trist …

  dkjfdslkhf

  Skön känsla. Nu måste jag lära mig crawla

  En sista grej bara. Kolla här, våtdräkten matchar min mtb.

  Se så det matchar ..

  Orange är en av mina absoluta favoritfäger. Kraftfull, passionerad och bara vacker. Och enligt Feng Shui symboliserar orange ”hälsan, entusiasmen, optimismen och vitaliteten – liksom självförtroendet, kreativiteten och modet”.En bra färg helt enkelt.

  kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar