Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Mossa, skumpa och långpass

  8 mars 2015

  Vilken underbar helg.

  I går tog jag en flera timmar lång skogspromenad – rätt ut i skogen bland mossa, fuktiga, jordiga stigar och lerig skogsdoft. Förbannade mig själv över att jag inte tog med mig annan kamera än iPhone. Om jag haft tid hade jag tillbringat hela dagen i skogen. Men jag hade en prins som väntade på mig. Amadeus har varit halt sedan i måndags – men är på god väg att bli bra nu. Ingen ridning med andra ord, vi gick ut på en promenad istället.

  Annons
  Skönaste Lidingöskogen

  Skönaste Lidingöskogen

  Efter stallet åkte jag hem till Micke och lånade hans dusch, sen drog jag på party. Vi drack lite skumpa, lagade tapas, åt den fantastiskt goda maten. Foccaccia, tapenade, zuccinisallad, halstrad laxsashimi, fläskfile – ja, you name it. Massor med god mat helt enkelt. Alla recept skapade av Coops duktiga matkreatör, Sara Begner. Och så roligt med nya bekantskaper – en av de trevligaste kvällarna på länge.

  Här är lite av allt det goda vi åt.

  Här är lite av allt det goda vi åt.

  Jag tror att mitt knä är bra nu – har inte känt något på länge. Men med tanke på att vi drar till Portugal på träningsresa näsa lördag tog jag det säkra före det osäkra och körde dagens långpass med TSM Running på cykel. Och med tanke på gårdagkvällens vin och limoncello är jag rätt glad att jag bestämt mig för cykel 🙂 I dag var det många som hade det jobbigt. Drygt 10 grader varmare än förra söndagen – men många körde nästan lika mycket kläder, och hade med sig alldeles för lite vätska. Jag som satt och softade på cykeln hade inte de problemen.

  Men vilken dag. Snart kan vi springa i korta tights och top – och slänga oss i gräset (eller blåbärsriset) efter avslutat pass. Hopp om livet. Ha en skön söndagskväll. Kramkram

  IMG_2023.JPG

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar