Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Morgonjogg, medalj och Frankfurtkringlor

  26 oktober 2013

  Första medaljen avklarad den här helgen – förhoppningsvis blir det en till i morgon. I morse körde vi kringeljoggen, eller Pretzel run – en liten morgonjogg på 5 kilometer arrangerad av Vodafone.

  Vi var ett litet gäng som trotsade morgonens ösregn och gav oss av till mässan för ”kringeljoggen”. Riktigt skoj var det att får en 5 km sightseeingtur i Frankfurt.

  Annons
  Här springer vi, Jag, Anders Ö, Henrik P, Mikaela och Philip.

  Här springer vi, Jag, Anders Ö, Henrik P, Mikaela och Philip.

  Efteråt bjöds på stora härliga och salta Frankfurtkringlor, bubblig sportdryck och fin medalj. Vad som än händer kommer jag alltså hem med en medalj …

  Medaljmums

  Medaljmums

  Foten känns ok, jag stretchar och masserar och längtar efter morgondagen. Nu har vi varit på hotellet och duschat och fixat lite – snart ses gänget igen nere på mässan för pastaparty. Mycket mat dessa dagar. I morgon är det dags. Bara som i dag, men åtta gånger till … och lite mer. KUL!!!

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar