Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Mitt i en bubbla

  7 september 2014

  Igår insåg jag att jag inte skrivit på bloggen på två hela veckor. Jag har fått frågan om jag slutat blogga, men det har jag såklart inte. Det har varit väldigt intensivt på jobbet – samtidigt har jag varit förkyld. Två faktorer som tillsammans gjort att jag inte sprungit en meter på två veckor.

  Annons

  Jag har jobbat rätt mycket inför Tjejmilen med pressreleaser, pressträffar, hemsidor och nyhetsbrev. Nu är den biten över, loppet gick i går och allt gick toppen – vi fick till och med ett nytt banrekord av Meraf Bahta som sprang på 32:40. Nästan obegripligt bra. Tänker på när jag sprang Tjejmilen för två år sedan – startade visserligen i startgrupp 4 och fick sicksacka mig fram, ropa och tjoa åt folk att hålla höger …. Hur som helst, jag sprang på 50:46 – Meraf var alltså 18 minuter och 6 sekunder snabbare. Visst är det häftigt.

  Från presslunchen vi hade i fredags med Charlotta Fougberg, Meraf Bahta och Isabellah Andersson. Tre grymma tjejer.

  Från presslunchen vi hade i fredags med Charlotta Fougberg, Meraf Bahta och Isabellah Andersson. Tre grymma tjejer.

  I morse blev det som vanligt frukost på sängen, sen jobbade jag några timmar innan jag gick ut på en promenad. Först tänkte jag att jag skulle kuta en runda – sen kände jag att jag ville bara ut och gå  i skogen. Ren kontemplation. Innan jag går in i jobb-bubblan igen. Så det blev en promenad. I slow motion. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag gjorde , men när jag kom hem hade jag varit ute och gått i nästan 3,5 timme. Och speciellt långt gick jag inte heller, 15 km. Vilken dag – varmt och skönt, härliga dofter i skogen och fint ljus.IMG_2136IMG_2131

  Nu byter jag fokus – nästa lördag går DN Stockholm Halvmarathon. Sen lugnar det ner sig lite i några veckor innan det är dags för Tjur Ruset. För min egen del så insåg jag precis att Lidingöloppet närmar sig med stormsteg – tanken är ju att jag ska springa Lindingöloppet 30 km. Och jag tyckte att jag låg i fin fas med träningen, och körde mina tisdagsbackar … men men. Och nu är det bara några veckor kvar. Det ordnar sig alltid. Det får väl bli ett litet lagom träningspass inför New York Marathon.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar