Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Mitt första Vår Rus

  13 maj 2014

  Jag stack till Göteborg igår för att kolla in Vår Ruset. Med filmkameran i högsta hugg gav jag mig ut bland cirka 10 000 springglada tjejer!

  Under eftermiddagen regnade det rätt ordentligt, men tack och lov fick vi uppehåll någon timme innan starten. Till och med så att solen letade sig fram. Jag har aldrig sprungit Vår Ruset, däremot har jag kikat på loppet i Stockholm. Men igår var det alltså dags. Jag sprang med filmkamera i ena handen och en mic i den andra. Jag lovar att det var svårt att springa och filma samtidigt …

  Annons

  20140513-085958.jpg
  Ett gäng tjejer från speditionsfirman Agility – laddade inför loppet.

  En grej som jag verkligen tyckte om med loppet var den stora blandningen av tjejer. Hör sprang både 12-åringar och mormödrar. Även etniskt fanns en mycket större mångfald än vad jag brukar se på lopp. Riktigt kul! En och annan kille såg jag också – som han som hade fått en nummerlapp av sina jobbarkompisar, och blev lite fundersam när han såg alla tjejer …

  20140513-090815.jpg
  Blossom peppade bra innan loppet. Här omringade av ett gäng löpare efter loppet.

  Vilket härligt lopp! När Vår Ruset kommer till Stockholm den 26&27 maj kommer mina tjejer jag har tränat att springa. Kanske kutar jag själv då också – eller så hejar jag bara. Jobba under loppet gör jag i alla fall. Och är du sugen på att springa, kika här

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar