Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Min konstigaste smoothie

  9 maj 2016

  Dagens mättande smoothie, nummer 13 i min smoothiemånad klassificerar sig som den konstigaste hittills. Nyttig som få – och förvånande nog riktigt, riktigt god. Och jag erkänner direkt – den här skapelsen kan jag inte ta åt mig äran för att ha komponerat.

  Annons
  En riktig kraftsmoothie

  En riktig kraftsmoothie

  Hittade receptet som är skapat av Fredrik Paulun i tidningen Hälsa och Fitness. Den innehåller kikärtor vilket jag faktiskt aldrig skulle ha tänkt på som en möjlig smoothieingrediens.

  Till ett glas (allt fick dock inte plats i glaset på bilden):

  1/2 dl kikärtor
  1/2 dl frysta jordgubbar
  1 dl kallt grönt te
  8 mandlar (gärna blötlagda några timmar – vilket jag missade och det funkade bra ändå)
  1 dl naturell yoghurt
  1/2 msk honung
  1/2 msk kanel
  1 msk chiafrön

  ”Det blir inte matigare och nyttigare än så här” säger Fredrik Paulun. Jag instämmer när det gäller matigheten – det här blev dagens middag för mig. Testa!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar