Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Midsommarbacke med TSM Running

  23 juni 2016

  Vi fick ett fantastiskt backpass idag med TSM Running – ett helt nytt upplägg som var grymt kul. Starkt gäng också den där 1.50-gruppen. En riktigt bra träningspass.

  Vi körde som vanligt en uppvärmningsjogg på några kilometer, sen hade Robban hittat en ny backe. En kanonbacke faktiskt, som var som gjord för vårt pass. Efter lite rörlighet och löpskolning drog vi igång. Först 2 st 40 sekundersbackar – som vi sprang som man gör under lopp. Lite lättare. Lite tassande. Sen 5 st 40 sek backar. Kraftfullt. Efter det 4 st 30 sekunders backar och 4 st 15 sekunders backar. Hemjogg ett par kilometer, styrka på det – riktig magmördare. Och sen. Skön stretch.

  Annons
  Backträning med TSM Running

  Backträning med TSM Running – Robban i täten.

  Sen på GIH fick kvällen ett tråkigt avslut. En av TSM-ledarna blev sjuk och fick hämtas med ambulans. En av de gladaste, roligaste och bästa. Jag kan inte sluta tänka på det. Men det kommer gå bra. Det gör det såklart ❤️

  Kram och ha en fin midsommar.
  Ta hand om dig och de du tycker om

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar