Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Lunchträningen som blir av

  18 augusti 2016

  Långa arbetsdagar varje dag den här veckan – jag har inte varit hemma förrän runt 21.30-22.30. Och då är det ju helt omöjligt att hinna träna på kvällen. I alla fall för mig. Men lunchträning. Det är ju ett fantastiskt påhitt.

  Annons

  Måndag och tisdag tog jag löppass på lunchen. I går gick jag till frissan så då blev det ingen träning, men idag gick jag till SATS och körde i stakmaskinen. Hade egentligen tänkt ta en lunchjogg, men jag har haft känningar i höger hälsena sedan cykelvasan. Tar just nu en voltarenkur och tänkte att jag hoppar löpningen några dagar. Måste bli bra snabbt så att jag kan fortsätta träna inför Chicago Marathon. Ingen skada nu tack.

  Men jag lovar. Stakmaskinen är grym. Efter lite uppvärmning körde jag 3×5 minuter. Sen 5×1 minut. Svettigt och riktigt bra för flåset, magen och armarna. Och tidseffektivt – idag hade jag inte tid att lägga mer än 30 minuter. Efter passet frossade jag i varmrökt lax och broccoli. Mums.

  Broccoli - världens bästa och godaste grönsak.

  Broccoli – världens bästa och godaste grönsak.

  Den här kvällen har precis som gårdagskvällen tillbringats med Bellmanstafetten. Kul, men vi hade kunnat haft lite bättre tur med vädret. Idag var det dock extra kul för skidåkaren Johan Olsson var här och sprang i Team Santander tillsammans med bland annat Gylle. Johan startade i ”fel” startgrupp och fick kryssa sig fram bland de som startat tidigare. Ändå sprang han sina fem kilometer på 16:14 … Imponerande. Jag gillar verkligen Johan Olsson, han verkar vara en så bra människa. Självklart som idrottsman, men också som han pratar när han pratar om sin fru. Det är så fint – du måste lyssna på hans sommarprat om du inte redan gjort det.

  Johan Olsson sprang Bellmanstafetten för andra året i rad.

  Johan Olsson sprang Bellmanstafetten för andra året i rad.

  Och just det – jag har hållit mig ifrån kexchokladen, trots att hela Bellmanstafetten badar i kexchoklad. Bara bra mat. Och kaffe. Inget godis. Tack för det.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar