Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Lunchträningen och balansen

  8 februari 2017

  Packade ryggan igår kväll med träningskläder inför dagens lunchträning. Packade ner egenhändigt gjorda och fantastiskt goda tomatsoppan att äta efter träningen – och hade kvar ett äpple i kylen från i går. Hade alltså preppat för dagens luchträning på allra bästa sätt.

  Annons

  Nu tror du kanske att något hände … som gjorde att det inte blev någon träning, men nej. Klockan 12.00 drog jag på mig jackan och stack tvärs över gatan till Sats. Jag har ju nästan pinsamt nära till träningen, så det vore en skam att inte få till lunchträningen som planerat. Men visst – det händer ju grejer ibland. 

  Eftersom jag var ute och sprang i går kväll tänkte jag att jag ville göra annat idag. Var dock inte så sugen på styrketräning – mer på flås och pulshöjande aktivitet. Så det blev crosstrainern – ingen favorit egentligen, men med bra musik i lurarna funkar det. Dessutom effektivt och enkelt. Jag körde en halvtimme – sen blev det några styrketräningsövningar som stärker rumpa och höft och motverkar löparknä.

  Tränar rumpan i en maskin som egentligen är för insida lår (ingen aning om vad den heter). Funkar toppen att stå på knä och pressa in fötterna istället. Testa. Superbra övning mot löparknä om det är rumpa och höft som spökar. Vilket det faktiskt ofta är.

  Däremot blev jag sen tillbaka till jobbet – gick in i möte och sen rullade dagen på. Blev ingen lunch vilket såklart inte är optimalt efter träning (får ta den goda tomatsoppan i morgon istället). Men jag hade mysmiddag med Ulrica och Mona att se fram emot. Löjromspizza och gott vin på Brillo. Det är viktigt med balans i livet.

  Mona, jag och Ulrica. Mycket nöjda efter utmärkt middag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar