Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Lunchrunda med kärlek

  14 februari 2017

  Åååå. Testade mina nya Nike Lunarepic 2.0 Flyknit på lunchen. Tänk vad ett par skor kan göra, att det kan kännas så lätt att springa … Det gick inte att hålla leendet borta.

  Om kärlek vore ett par skor

  Jag ska testa skorna i det stora skotestet på Marathon.se. Gick med dem inomhus på jobbet igår och jag kände ju redan då att de var grymt sköna. De smet åt så där skönt runt foten men utan att trycka någonstans. Dessutom riktigt lätta och ändå bra dämpning. Så jag var inte så förvånad att de också var sköna att springa i. Jag tycker att jag för det mesta får en rätt bra känsla för en sko bara jag får den på foten. Nåja, den här gången stämde det. Hela skotestet kommer att publiceras på Marathon.se någon gång i vår.

  Annons

  Att det sen var strålande sol, klarblå himmel och en massa glada människor ute när jag tog min lunchrunda gjorde ju inte saken sämre.

  Nu har jag precis kommit hem och ska äta middag med han jag älskar. Helt enkelt en mycket bra Alla Hjärtans Dag. En sån dag jag önskar alla idag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar