Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Löprunda i sommarregn

  26 juni 2016

  Den här dan skulle börja med en morgonjogg. Det var klart redan i går. Men okej, det blev kanske mer av en förmiddagsjogg.

  Den där känslan att vakna av regnet som smattrar på fönstret. Aaaa. Gick upp vid åtta, drack lite kaffe och började kolla in mtb-cyklar. Den här veckan är det jag som köper en.

  Annons

  Sen blev det en lugn 5 km runda i Stockby. Vilken kontrast mot i går. Luften mättad av fukt och syre – regnet öste ner. Men, my god. Vilken skön runda.

  Jag var helt ensam i spåret vid Stockby.

  Jag var helt ensam i spåret vid Stockby.

  dripp. dropp.dripp. d ropp. dripp

  dripp. dropp. dripp. dropp. dripp

  Avslutade rundan med lite styrka i Stockbys utegym.  Gjorde några set med djupa benböj, marklyft, latsdrag och axelpress. Fick trevligt sällskap av en man som kört mtb-banan i Stockby. Fick massor av goda tips och råd om cyklar och sånt. Thnx.

  sommarregn

  Sommarregn är till för att njutas av

  Just så här. Med en lugn morgonjogg, frukost och bara vara – så vill jag nog starta alla mina semesterdagar. Bara en vecka kvar nu. Löpning. Träning. Mycket ridning – Amadeus (som jag var medryttare på tidigare innan mamma blev sjuk) ska på bete här på Lidingö. Mysigt. Det finns förresten många spännande fördelar eller effekter av att löpträna på morgonen innan frukost. Läs det här inlägget i Hjärnfysikbloggen.

  Dagens frukost

  Dagens frukost

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar