Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  London Running

  12 maj 2014

  London är London. Mulet, regnigt, blåsigt. Och alldeles fantastiskt! Lägg till ett coolt 10 km-lopp så förstår du att jag haft en bra helg.

  Vi var ett gäng som drog till London i fredags. Härligt. Men det här blev en liten annorlunda resa – några av oss skulle springa loppet We Own the Night på lördagkvällen. Det visade sig vara ett riktigt coolt lopp, nästan lite rockkonsertkänsla. Hög musik, löpning i den mörka londonkvällen – och skumpa till alla som genomförde loppet. Dessutom fick vi ett snyggt halsband i stället för medalj.

  Annons

  20140512-074307.jpg
  Madde, jag och Josefine efter loppet. Nöjda!

  20140512-074344.jpg

  Loppet gick bra, jag tog det hyggligt lugnt pga lite förkylningskänning under dagen. Det kändes dock bättre så snart jag började springa.

  Kom hem rätt sent igår – och nu är jag snart på väg till nästa lopp. Vår Ruset i Göteborg. Visserligen jobb, men vem vet – jag kanske hinner med att kuta också.

  Kram på er

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar