Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Kvällslunk och morgonjogg

  2 juni 2017

  Härliga och intensiva dagar den här veckan. Igår öppnade Expot för ASICS Stockholm Marathon – allt gick bra, men det blev en lång arbetsdag. Så glad att jag med lite smartness lyckades pressa in en kvällsrunda – och när jag ändå var i farten, blev det en morgonjogg nyss.

  Annons

  Det har varit dåligt med träning den här veckan, så jag bestämde mig redan i går morse för att jag skulle ut och springa efter jobbet. Visste också att det skulle kännas trögt eftersom jag skulle bli rätt sen – så jag drog på mig träningskläderna redan på morgonen. En långkofta över gjorde mig lite mer ”jobbmässig”.  Sen, när jag kom hem så där vid 20.30 och faktiskt kände mig trött och osugen på en löprunda sneglade jag ner på mina kläder och insåg att jag var tvungen. Det går ju inte att ta av sig träningskläder innan de blivit svettiga – eller hur!

  Men det blev ett lugnt pass. Skön och meditativ jogg i ca 40 minuter med ett stopp vid utegymmet för 10 minuters styrketräning.

  Ren och skär lycka kände jag under gårdagkvällens runda.

  Det var nästan bara jag och getterna ute i går kväll.

  Vaknade i morse och kände att jag skulle må bra av en liten morgonjogg. Var samtidigt riktigt trött, så jag svepte en kopp kaffe. Och varför kära vänner? Varför tar man inte en morgonjogg lite oftare? Så vackert. Det behöver ju inte gå fort, bara lite lufslufs så att kroppen vaknar. 35 minuter blev det för mig idag.

  Tror jag har en av världens vackraste ”morgonjoggar” utanför dörren …

  När jag kom hem körde jag kort Yoga for Runners med favoritappen Yoga Studio. Och nu känner mig så laddad inför en kul och hektiskt dag med Expo, presskonferens och annat spännande. Är så nyfiken på japanen Kawauchi, och vad han ska säga. Dusch och frukost – äggröra tror jag det får bli. Och självklart lite mer kaffe.

  Yogapositionen the Lizard

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar